Skip to main content

Our story

Project One kommer fra en fælles passion for at skabe og formidle visuelle fortællinger. Sammen har vi udviklet og produceret adskillige produktioner, herunder for nogle af Danmarks største virksomheder.

Vi udgør et lille, passioneret team, der hurtigt omsætter tanker og ideer til handling og resultater. Fælles for os er kombinationen af en strategisk tilgang og kreativ tankegang.

Vi har specialiseret os i udviklingen af kreative koncepter og produktion af film og indhold. Vores erfaring spænder bredt fra mindre produktioner til større komplekse produktioner, der involverer alt fra at drive og strukturere filmproduktioner fra idéudvikling til den endelige produktion.

Mads Michelsen
Video Creative & Indehaver

+ 45 23 86 58 77
mads@projectone.dk

Emilie Gade Skovbak
Creative Producer

+45 22 66 55 05
emilie@projectone.dk

We specialize in creating films, stills, and creative concepts that effectively sell and communicate complex stories, products, and brands.

Hos Project One er vi din kreative samarbejdspartner, der skaber videoer og billeder, som ikke kun ses og høres, men også huskes af din målgruppe.
Vi specialiserer os i at formidle komplekse budskaber. Vi stræber ikke kun efter det æstetiske, men balancerer også performance og kommunikation for at sikre, at det ikke kun imponerer, men også leverer resultater.

Her får du en skræddersyet løsning, nøje tilpasset dine rammer og mål. Med vores erfaring i branchen bringer vi bred indsigt og ekspertise til samarbejdet på tværs af specialområder i kampagner for store og komplekse kunder. Vi strukturerer processen og leder projektet, så du kan fokusere på din kerneopgave, velvidende at der er styr på projektet fra idé til levering.

Let's stay in touch!

Project One ApS

Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

CVR: 44158817